Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Ιουνίου 2016

Dolphin : Ο νέος περιηγητής για Android iPhone, iPadΟ Dolphin, είναι ένας σύγχρονος περιηγητής για Android, iPhone, iPad, που θα κάνει την περιήγηση σας από το κινητό σας στο ίντερνετ μία ευχάριστη εμπειρία, με προσωποποιημένη αρχική οθόνη, έλεγχο φωνής και κινήσεων και απλές ρυθμίσεις. Με γρήγορη ταχύτητα, υπερέχει από τους άλλους περιηγητές. Κατεβάστε το δωρεάν και απολαύστε τα αποκλειστικά του προνόμια. Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν κείμενο από το web κατευθείαν στο Evernote και να συγχρονίζουν τα bookmark και τα tab τους μεταξύ του Dolphin και του desktop browser. O Dolphin browser υποστηρίζει Flash ενώ ένα άλλο ένα δυνατό χαρακτηριστικό του είναι ότι αν δεν υπάρχει επαρκής χώρος για να τρέξει καθαρίζει το app storage. Τέλος η κάτω μπάρα στο κινητό δεν εμφανίζεται κατά την πλόηγηση, έτσι ώστε ο χρήστης να βλέπει πλήρως το περιεχόμενο των ιστοσελίδων.

Dolphin : Ο νέος περιηγητής για Android iPhone, iPad
4/ 5 stars - " Dolphin : Ο νέος περιηγητής για Android iPhone, iPad" Ο Dolphin, είναι ένας σύγχρονος περιηγητής για Android, iPhone, iPad, που θα κάνει την περιήγηση σας από το κινητό σας στο ίντερνετ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>