Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Απριλίου 2015

Directory List : Εκτυπώστε αρχεία και φακέλους από οποιοδήποτε DirectoryΠολλές φορές έχει τύχει να θέλουμε να εκτυπώσουμε τα αρχεία μας από ένα Directory, τη λύση μας την δίνει το Directory List. Αφού το τρέξουμε επιλέγουμε τη διαδρομή που θέλουμε να εκτυπώσουμε και πατάμε print. Επιπλέον, οι λίστες αρχείων μπορούν να διαμορφωθούν να φιλτράρονται και να αποθηκεύονται σε διάφορες μορφές αρχείων, αλλά και να υποστούν περαιτέρω επεξεργασία (διαγραφή / αντιγραφή / μετακίνηση αρχείων). Με την αντιγραφή στο πρόχειρο οι λίστες μπορούν να εξαχθούν σε άλλα προγράμματα ή  να ανοίγουν απευθείας στο Word και το Excel . Η δωρεάν έκδοση  έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, η δε έκδοση Pro προσφέρει  κάποιες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες πρόσθετες λειτουργίες. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Directory List : Εκτυπώστε αρχεία και φακέλους από οποιοδήποτε Directory
4/ 5 stars - " Directory List : Εκτυπώστε αρχεία και φακέλους από οποιοδήποτε Directory" Πολλές φορές έχει τύχει να θέλουμε να εκτυπώσουμε τα αρχεία μας από ένα Directory, τη λύση μας την δίνει το Directory List. Αφού το ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>