Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

23 Μαΐου 2015

Checkers Free : Παίξτε ντάμα στο κινητό ή το Tablet σαςTo κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι τώρα και στο κινητό σας. Με ανανεωμένα γραφικά και πολλές επιλογές αναδεικνύεται σε ένα από τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια για το κινητό η το Tablet σας καταλαμβάνοντας  ίσως και την πρώτη θέση σε σχέση με άλλα παρόμοια παιχνίδια. Περιλαμβάνει 12 επίπεδα δυσκολίας, για αρχάριους μέχρι και προχωρημένους, στατιστικά χρήσης για κάθε επίπεδο, με δυνατότητα αναίρεσης κινήσεων και παροχής συμβουλών,  ειδικά σχεδιασμένο για Tablet και τηλεφώνα.


Checkers Free : Παίξτε ντάμα στο κινητό ή το Tablet σας
4/ 5 stars - "Checkers Free : Παίξτε ντάμα στο κινητό ή το Tablet σας" To κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι τώρα και στο κινητό σας. Με ανανεωμένα γραφικά και πολλές επιλογές αναδεικνύεται σε ένα από τα καλύ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>