Black Menu for Google : Συγκεντρώστε όλες τις υπηρεσίες της Google μαζί



Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Black Menu for Google : Συγκεντρώστε όλες τις υπηρεσίες της Google μαζί

read

Η επέκταση αυτή περιλαμβάνει ένα πλούσιο μενού υπηρεσιών της Google. Με τον τόπο αυτό μπορείτε να έχετε εύκολη και άμεση πρόσβαση σε κάθε υπηρεσία της Google. Για παράδειγμα επιλέγοντας το Google+ μπορείτε να μοιραστείτε εύκολα τη τρέχουσα σελίδα που βλέπετε να ελέγξτε για κοινοποιήσεις ή ακόμα και να δημιουργήσετε μια νέα θέση. 

Επίσης περιλαμβάνει ένα κουτί αναζήτησης, τα αποτελέσματα του οποίου θα ανοίξουν σε μία νέα καρτέλα, να φιλτράρετε επίσης   ερώτημα, χρησιμοποιώντας ένα από τα φίλτρα στο μενού "συνδέσεις και φίλτρα αναζήτησης". 

Αυτό το μενού περιέχει επίσης συνδέσμους προς τα διάφορα τμήματα του Google+. Gmail page, σας επιτρέπει να δείτε κάθε ετικέτα, να επισημάνετε ένα μήνυμα ως spam.Ακόμη να κάνετε κλικ σε ένα από τα φίλτρα αναζήτησης με τους «δεσμούς και την αναζήτηση φίλτρων" μενού, το οποίο θα ανοίξει μια νέα καρτέλα με τα αποτελέσματα της αναζήτησης σας στο Gmail. Περιλαμβάνει επίσης μια σύνδεση με τις επαφές Google, καθώς και ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσετε μια νέα επαφή.

Author's Website:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!