Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Δεκεμβρίου 2015

BitDefender QuickScan : Ανιχνεύστε ενεργό, κακόβουλο λογισμικό σε λιγότερο από ένα λεπτό.
To BitDefender QuickScan είναι ένα online εργαλείο που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού που τρέχει σε έναν υπολογιστή πολύ γρήγορα, συνήθως σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Xχρησιμοποιεί τεχνολογία σάρωσης in-the-cloud για την ανίχνευση του ενεργού κακόβουλoυ λογισμικό στο σύστημά σας, σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Επειδή επικεντρώνεται στις ενεργές απειλές, το προϊόν χρησιμοποιεί μόνο ένα κλάσμα των πόρων του συστήματος που απαιτούνται από μία τακτική σάρωση  και δεν απαιτεί ενημερώσεις υπογραφών καθώς η διαδικασία ανίχνευσης γίνεται μέσω των Bitdefender διακομιστών.Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό, αλλά αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, μπορείτε επίσης να το εγκαταστήσετε ως επέκταση ή widget του προγράμματος περιήγησης 

Με την διαδικασία QuickScan εντοπίζονται μόνο ιοί και spyware που δραστηριοποιούνται στη μνήμη ή περιέχονται σε αρχεία που εκτελούνται κατά την εκκίνηση του συστήματος

Author's Website:


BitDefender QuickScan : Ανιχνεύστε ενεργό, κακόβουλο λογισμικό σε λιγότερο από ένα λεπτό.
4/ 5 stars - "BitDefender QuickScan : Ανιχνεύστε ενεργό, κακόβουλο λογισμικό σε λιγότερο από ένα λεπτό." To BitDefender QuickScan είναι ένα online εργαλείο που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού που τρέχει σε έναν ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα