Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Ιουνίου 2015

Basemark OS II : Αξιολογήστε τη συνολική απόδοση συσκευών smartphones και tablets
Το Basemark OS II είναι ένα cross-platform λογισμικό  όλα σε ένα  με το οποίο μπορούμε να αξιολογήσουμε τη συνολική απόδοση συσκευών Android, iOS,  Windows Phone 8 Smartphones και Tablets ώστε να μπορέσουμε να τα συγκρίνουμε. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι απλός. Απλά πατήστε το κουμπί "Run Benchmark», για να ξεκινήσουν οι δοκιμές. Ο δείκτης αναφοράς καλύπτει μια ολοκληρωμένη σουίτα δοκιμών και παράγει μια αντικειμενική συνολική βαθμολογία σε πέντε διαφορετικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων του συστήματος, τη μνήμης, των γραφικών, του web browsing και της κάμερας. Ενώ η πλήρης έκδοση παρέχει λεπτομερή ανάλυση βαθμολογίας για η δωρεάν έκδοση που έχει σχεδιαστεί να  έχει τα ίδια χαρακτηριστικά την πλήρη  αλλά εμφανίζει μόνο το τελικό σκορ της συνολικής απόδοσης.

 
 
 


Basemark OS II : Αξιολογήστε τη συνολική απόδοση συσκευών smartphones και tablets
4/ 5 stars - " Basemark OS II : Αξιολογήστε τη συνολική απόδοση συσκευών smartphones και tablets" Το Basemark OS II είναι ένα cross-platform λογισμικό  όλα σε ένα  με το οποίο μπορούμε να αξιολογήσουμε τη συνολική απόδοση συσκευ...75 σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>