04 Μαρτίου 2017

Adware Removal Tool for PC : Διαγράψτε διαφημιστικό περιεχόμενο (adware) στον υπολογιστή σαςΤο adware είναι λογισμικό που διανέμεται και στόχος του είναι να εμφανίσει διαφημιστικό περιεχόμενο στον υπολογιστή σας. Συνήθως διανέμεται μαζί τον installer της κύριας εφαρμογής κάποιων προγραμμάτων αλλά μπορεί και να διανεμηθεί και μέσω πρόσθετων. Εγκαθίσταται συνήθως στον Browser και τα αποτελέσματά του είναι όταν σερφάρετε να εμφανίζονται από το πουθενά διάφορα αναδυόμενα παράθυρα, και συνδέσεις προς άλλες άσχετες ιστοσελίδες.

Σε  αρκετές περιπτώσεις οι διαφημίσεις που εμφανίζονται προωθούν νόμιμα προϊόντα, χωρίς να λείπουν (αν και σε μικρότερο ποσοστό) περιπτώσεις κακόβουλων και αυθαίρετων ενεργειών, μάλιστα κάποια απ΄αυτά παρακολουθούν τα δεδομένα της περιήγησή σας στο διαδίκτυο έτσι ώστε να προωθούν τις διαφημίσεις τους πιο στοχευμένα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. 

Το ερώτημα που τίθεται είναι το απλό. Θέλετε να έχετε στον υπολογιστή σας τέτοια προγράμματα. Αν η απάντηση στο  ερώτημα είναι όχι τότε μάλλον θα πρέπει να στραφείτε σε κάποιο πρόγραμμα προστασίας όπως αυτό που παρουσιάζουμε σήμερα. Το Adware Removal Tool είναι μία πολύ δυνατή λύση για να αντιμετωπίστε προβλήματα Adware.

Δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή, απλά τρέξτε την εφαρμογή  πατήστε start και αφήστε τη να σαρώσει τον υπολογιστή σας. Στην περίπτωση που βρει ανεπιθύμητες εφαρμογές ενοχλητικές γραμμές εργαλείων ή πρόσθετα  adware αφού τα εντοπίσει θα σας βοηθήσει να τα διαγράψετε .

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια