Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

19 Απριλίου 2015

3D Chess Game : Παίξτε σκάκι με αντίπαλο το κινητό σας σε 3D
Παίξτε σκάκι με αντίπαλο το κινητό σας . Πρόκειται ίσως για ένα από τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια Android που διατίθεται μάλιστα εντελώς δωρεάν, χωρίς κλειδωμένες πίστες ή άλλους περιορισμούς. Με ρεαλιστικά 3D μοντέλα, animations και ηχητικά εφέ σας δίνει τη δυνατότητα  να εξετάστε κάθε παιχνίδι που παίζετε βλέποντας τις κινήσεις σας πριν και μετά. Μπορεί να δει δεκάδες κινήσεις μπροστά, χρησιμοποιώντας την πλήρη ισχύ της συσκευής σας. Τέλος μπορείτε να παίξετε σε κανονική ή χρονομετρημένη λειτουργία, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο σας διαβάζοντας τις στατιστικές του. 


3D Chess Game : Παίξτε σκάκι με αντίπαλο το κινητό σας σε 3D
4/ 5 stars - "3D Chess Game : Παίξτε σκάκι με αντίπαλο το κινητό σας σε 3D" Παίξτε σκάκι με αντίπαλο το κινητό σας . Πρόκειται ίσως για ένα από τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια Android που διατίθεται μάλιστα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>