Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

23 Νοεμβρίου 2015

ZOTAC WinUSB Maker : Η λύση για την εγκατάσταση των Windows από USB
Το WinUSB Maker είναι μία δυναμική εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε USB εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ή USB στικάκια σαν συσκευές Βootable. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να μετατρέψουμε το στικάκι μας σε μία εξαιρετική USB Bootable συσκευή που θα μας βοηθήσει να εγκαταστήσουμε τα widows. Υποστηρίζει την δυνατότητα εγκατάσταση από Windows Vista μέχρι και Windows 8.1.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε  είναι να επιλέξουμε ποιο λειτουργικό θέλουμε να περάσουμε στο στικάκι μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι τα Windows να τα έχουμε μετατρέψει σε αρχεία ISO ή να έχουμε σε κάποιο Directory όλο τον φάκελο περιεχομένων αρχείων των Windows. Με λιγότερο από 1MB και ένα εντυπωσιακό γραφικό και να ανταποκρίνεται αλληλεπίδραση του χρήστη είναι ίσως η απλούστερη και πιό λειτουργική εφαρμογή για να δημιουργήσετε ένα εκκινήσιμο USB. Ο τρόπος χρήσης είναι πολύ απλός, τρέξτε το εικονίδιο της εφαρμογής, σύρετε τώρα με το ποντίκι σας τη συσκευή USB που θέλετε να περάσετε τα Windows, τέλος σύρετε το αρχείο ISO με τα Windows με τον ίδιο τρόπο και πατήστε στο κουμπί Make USB Bootable για να ξεκινήσει η μεταφορά των αρχείων. Περιμένετε λίγη ώρα μέχρι να ολοκληρωθεί η αντιγραφή και απο εκεί και μετά σε κάθε εγκατάσταση windows αντί για CD, DVD χρησιμοποιήσετε το στικάκι σας.


Δείτε το στο βίντεοAuthor's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


ZOTAC WinUSB Maker : Η λύση για την εγκατάσταση των Windows από USB
4/ 5 stars - "ZOTAC WinUSB Maker : Η λύση για την εγκατάσταση των Windows από USB " Το WinUSB Maker είναι μία δυναμική εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε USB εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ή USB στικάκια σ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>