Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Οκτωβρίου 2016

Δημιουργήστε δικές σας λεζάντες για οποιοδήποτε βίντεο στο YouTube
Όσοι ασχολείστε με βίντεο σίγουρα κάποια στιγμή θα θέλατε να προσθέσετε σε αυτά λεζάντες αλλά δεν πιθανόν να μην γνωρίζατε πώς. Υπάρχουν φυσικά αρκετοί τρόποι γι΄αυτό όμως ο συγκεκριμένος είναι ίσως ο πιο απλός. Κατ΄αρχήν δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε κανένα πρόγραμμα αφού την δουλειά μας θα την κάνουμε online. Πιο συγκεκριμένα αφού συνδεθείτε με το captiongenerator προσθέστε απλά το url του βίντεο που έχετε ανεβάσει στο Youtube, γράψτε τον τίτλο και μία περιγραφή και στην επιλογή captions προσθέστε στα χρονικά σημεία του βίντεο που επιθυμείτε τους διαλόγους σας.Τέλος αφού ολοκληρώσετε πατήστε upload να ανεβάσετε το βίντεο. Όπως θα δείτε στην σελίδα υπάρχουν κάποια έτοιμα βίντεο για παράδειγμα ώστε να έχετε ένα οδηγό για το πώς θα κινηθείτε


Δημιουργήστε δικές σας λεζάντες για οποιοδήποτε βίντεο στο YouTube
4/ 5 stars - "Δημιουργήστε δικές σας λεζάντες για οποιοδήποτε βίντεο στο YouTube" Όσοι ασχολείστε με βίντεο σίγουρα κάποια στιγμή θα θέλατε να προσθέσετε σε αυτά λεζάντες αλλά δεν πιθανόν να μην γνωρίζατε πώς. Υπάρχο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>