Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Ιανουαρίου 2017

Vintager : Δημιουργικό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων και προσθήκης φίλτρων
Το Vintager είναι ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και απλό στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων που σας παρέχει μια σειρά από ειδικά εφέ που μπορείτε να εφαρμόσετε στις φωτογραφίες σας για να τους δώσετε ένα ρετρό στυλ. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε επαγγελματικών προδιαγραφών εικόνες μέσω της εφαρμογής πολλών διαφορετικών φίλτρων, εφέ και κατάλληλων προσαρμογών στις φωτογραφίες σας. Περιλαμβάνει φυσικά όλες τις κλασικές λειτουργίες όπως η περικοπή, αλλαγή μεγέθους αλλά και η περιστροφή ξεχωριστών τμημάτων των φωτογραφιών σας ώστε να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας με τελικό σκοπό να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Vintager : Δημιουργικό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων και προσθήκης φίλτρων
4/ 5 stars - "Vintager : Δημιουργικό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων και προσθήκης φίλτρων" Το Vintager είναι ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και απλό στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων που σας παρέχει μια σειρά από ε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα