Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

21 Οκτωβρίου 2016

ShutDown Manager : Διαχειριστείτε τις επιλογές ενέργειας του υπολογιστή σας με ένα κλικTo zebNet Shutdown Manager  είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε όλες τις επιλογές του υπολογιστή σας με ένα μόνο κλικ. Μετά την εγκατάστασή του, έχετε πρόσβαση όλα τα χαρακτηριστικά του άμεσα και εύκολα μέσω του εικονιδίου του. Κάντε κλικ με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού πάνω στο εικονίδιο του προγράμματος στην και επιλέξτε ανάμεσα στην αποσύνδεση, επανεκκίνηση, ύπνωση, αδρανοποίηση ή τερματισμό λειτουργίας του υπολογιστή σας. Με διπλό κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος στηνtaskbar κλειδώνει τον υπολογιστή σας για να το προστατεύσει από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


ShutDown Manager : Διαχειριστείτε τις επιλογές ενέργειας του υπολογιστή σας με ένα κλικ
4/ 5 stars - "ShutDown Manager : Διαχειριστείτε τις επιλογές ενέργειας του υπολογιστή σας με ένα κλικ" To zebNet Shutdown Manager  είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε όλες τις επιλογές του υπολογιστή σας με ένα ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>