Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

08 Μαρτίου 2015

Power8 : Προσθήκη μενού έναρξης στα windows



Η εφαρμογή αυτή έχει σχεδιαστεί κυρίως για τους χρήστες των Windows 8, (όπως είναι γνωστό η microsoft έχει αφαιρέσει το μενού έναρξης από τα widows 8) έτσι όσοι έχουν συνηθίσει στην χρήση του μενού έναρξης στις προηγούμενες εκδόσεις windows θα νοιώσουν σίγουρα άβολα με την απουσία του. 

Η διαφορά αυτής της εφαρμογής με άλλες παρόμοιες είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παλιότερες εκδόσεις windows. Το πρόγραμμα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ξεκινά με τα Windows και έτσι να είναι διαθέσιμο από την πρώτη στιγμή. 

Σας παρέχει πρόσβαση σε συντομεύσεις για να ξεκινήσετε οποιοδήποτε από τα προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας και να είστε σε θέση να εντοπίσετε τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σας. Θα τρέξει σε Windows XP με SP3, σε Windows 7 με SP1, σε Windows 8 και 8.1 και σε Windows 10.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Power8 : Προσθήκη μενού έναρξης στα windows
4/ 5 stars - " Power8 : Προσθήκη μενού έναρξης στα windows " Η εφαρμογή αυτή έχει σχεδιαστεί κυρίως για τους χρήστες των Windows 8, (όπως είναι γνωστό η microsoft έχει αφαιρέσει το μενού έναρξης α...



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>