Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Νοεμβρίου 2016

Polarity : Γρήγορο, ασφαλές, σταθερό πρόγραμμα περιήγησης στο webTo Polarity είναι ένα φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα περιήγησης Web που διαθέτει ένα όμορφο interface και επιτρέπει να σερφάρετε στις αγαπημένες σας σελίδες. Η εφαρμογή βασίζεται στο Chromium και τις μηχανές Trident και σας εξασφαλίζει μια γρήγορη και ασφαλή web surfing εμπειρία .H εφαρμογή χρησιμοποιεί πολύ λίγη μνήμη RAM και υποστηρίζει διάφορα θέματα, εφαρμογές, επεκτάσεις μέσω του online καταστήματος. Υποστηρίζει τη χρήση VPN, την αναγνώριση φωνής, proxy λειτουργία, την επιτάχυνση υλικού,  Appstore, επεκτάσεις και άλλα .Υποστηρίζει πολλά πρότυπα στο διαδίκτυο, όπως το HTML5, CSS3, και  πολλές άλλες τεχνολογίες web και προτείνεται σε οποιονδήποτε χρήστη επιθυμεί ένα ελαφρύ, γρήγορο ασφαλές και σταθερό πρόγραμμα περιήγησης.

Polarity 8.3.5

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Polarity : Γρήγορο, ασφαλές, σταθερό πρόγραμμα περιήγησης στο web
4/ 5 stars - "Polarity : Γρήγορο, ασφαλές, σταθερό πρόγραμμα περιήγησης στο web " To Polarity είναι ένα φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα περιήγησης Web που διαθέτει ένα όμορφο interface και επιτρέπει να σερφάρετε σ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>