Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

06 Σεπτεμβρίου 2015

Plotagon : Φτιάξτε τη δική σας ιστορία σε κινούμενα σχέδιαΤο Plotagon είναι ένα λογισμικό που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε απλά 3D animated βίντεο. Φτιάχνοντας  βίντεο με κινούμενα σχέδια είναι ένας εξαιρετικός τρόπος ώστε να αναδείξετε για παράδειγμα τη δημιουργικότητα των μαθητών σας.Με αυτό τον τρόπο οι μαθητές σας  θα μπορούν εύκολα να δημιουργήσου κινούμενα βίντεο βελτιώνοντας παράλληλα  τις δεξιοτήτες τους. Μην ανησυχείτε, πρόκειται για μία πολύ απλή εφαρμογή και δεν χρειάζεται να γνωρίζετε ούτε από προγραμματισμό ούτε να έχετε ειδικές  γνώσεις.Απλά θα πρέπει να ξεκινήσετε επιλέγοντας τη σκηνή που θα πρωταγωνιστούν οι ήρωες σας και εσείς απλά θα προσαρμόσετε τη κίνηση και τους διαλόγους όπως επιθυμείτε. Το πρόγραμμα διατίθεται δωρεάν αλλά περιλαμβάνει μόνο δύο μόνο δύο σκηνές και τέσσερις χαρακτήρες. Απο εκεί και μετά αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερη πλοκή, και διαλόγους και σκηνές θα πρέπει να  αγοράσετε όλο το πακέτo.

Plotagon 1.5.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, iPhone, iPad, Mac OS X,Plotagon : Φτιάξτε τη δική σας ιστορία σε κινούμενα σχέδια
4/ 5 stars - " Plotagon : Φτιάξτε τη δική σας ιστορία σε κινούμενα σχέδια" Το Plotagon είναι ένα λογισμικό που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε απλά 3D animated βίντεο. Φτιάχνοντας  βίντεο με κινούμενα σχέδια ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>