28 Μαρτίου 2015

Microsoft Outlook : Νέα εφαρμογή Outlook για iPhone, iPad και Android
Το Outlook είναι μια δωρεάν εφαρμογή για email που σας βοηθά να διαχειρίζεστε περισσότερα πράγματα από οπουδήποτε με μία ενιαία προβολή του email, του ημερολογίου, των επαφών και των συνημμένων σας. Το Outlook εμφανίζει αυτόματα τα πιο σημαντικά μηνύματά σας σε όλους τους λογαριασμούς email σας. Τώρα, μπορείτε να εξασφαλίσετε τη γνώριμη και αγαπημένη εμπειρία του Outlook στις συσκευές σας iPhone, iPad και Android.

Αποκτήστε σαφή εικόνα όλων των μηνυμάτων, των ημερολογίων, των επαφών και των αρχείων σας από το Outlook.com. Διαχειριστείτε τα email σας με απλές χειρονομίες σάρωσης, μοιραστείτε τη διαθεσιμότητα χωρίς κόπο και συνδέστε τους λογαριασμούς χώρου αποθήκευσης στο cloud που διαθέτετε, για άψογη κοινή χρήση αρχείων. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:  iPhone, iPad, Android,
Microsoft Outlook : Νέα εφαρμογή Outlook για iPhone, iPad και Android
4/ 5 stars - "Microsoft Outlook : Νέα εφαρμογή Outlook για iPhone, iPad και Android" Το Outlook είναι μια δωρεάν εφαρμογή για email που σας βοηθά να διαχειρίζεστε περισσότερα πράγματα από οπουδήποτε με μία ενιαία προ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>