10 Μαΐου 2017

MemInfo : Ελέγξτε την κατανάλωση και απελευθερώσετε μνήμη σε πραγματικό χρόνοΠρόκειται για ένα εξαιρετικό μικρό utility που εμφανίζει την τρέχουσα χρήση μνήμης σε πραγματικό χρόνο. Πατώντας με το δεξί πλήκτρο στο εικονίδιο της εφαρμογής μπορείτε να δείτε με κάθε λεπτομέρεια την εναπομείνασα μνήμη αλλά και τις εφαρμογές που τρέχουν και πόσο μνήμη καταναλώνουν η κάθε μία ξεχωριστά. Αν χρησιμοποιήσετε την Portable έκδοση δεν χρειάζεται να κάνετε εγκατάσταση.


Μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορείτε να καθορίσετε αν επιθυμείτε να γίνεται αυτόματη εκκαθάριση της μνήμης ανάλογα με το φορτίο. Ακόμη μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα και γενικά την εμφάνιση της και τέλος σας παρέχεται η δυνατότητα να τερματίσετε οποιαδήποτε εφαρμογή τρέχει εκείνη την στιγμή ή να απελευθερώσετε μνήμη πατώντας στη σχετική επιλογή. 

MemInfo : 3.4 SR1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 
       ( Installer)

       ( Portable)


MemInfo : Ελέγξτε την κατανάλωση και απελευθερώσετε μνήμη σε πραγματικό χρόνο
4/ 5 stars - "MemInfo : Ελέγξτε την κατανάλωση και απελευθερώσετε μνήμη σε πραγματικό χρόνο" Πρόκειται για ένα εξαιρετικό μικρό utility που εμφανίζει την τρέχουσα χρήση μνήμης σε πραγματικό χρόνο. Πατώντας με το δεξί πλήκτρο στ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια