Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

08 Μαρτίου 2015

Lock Screen Customizer : Αλλάξτε την οθόνη υποδοχής σε windows 8 και 8,1Αν βαρεθήκατε κάθε φορά να βλέπετε την ίδια εικόνα κατά την διαδικασία login στα Windows 8 ήρθε η ώρα να απαλαχθείτε από αυτή και να βάλετε τη δική σας. Αν δεν σας ικανοποιεί ούτε αυτό τότε μπορείτε να καθορίσετε ένα φάκελο με φωτογραφίες έστι ώστε κάθε φορά που θα κάνετε login η εικόνα να είναι διαφορετική. 

Το Lock Screen Customizer είναι ένα νέο λογισμικό που επεκτείνει τις επιλογές της οθόνης κλειδώματος για τα Windows 8 και σας επιτρέπει να αλλάξετε τις παρακάτω επιλογές από την οθόνη κλειδώματος αλλάζοντας εικόνα φόντου γλώσσα ημερομηνία και το σύνολο χρωμάτων. 

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή την αποσυμπιέζετε τη και στο φάκελο lsc θα δείτε δύο φακέλους τον x86 και x64 αν έχετε windows 8 32 Bit ανοίξτε το φάκελο x86 και τρέξτε το εκτελέσιμο αρχείο LockScreenCustomizer, αν έχετε windows 8 x64 bit τότε ανοίξτε τον φάκελο x64 και τρέξτε από εκεί το αντίστοιχο εικονίδιο. Αν έχετε  Windows 8.1 ανοίξτε τον αντίσοιχο φάκκελο και από εκεί και μετά  το φάκελο x32  x64  ανάλογα με τα windows που διαθέτετε και τρέξτε το εκτελέσιμο αρχείο LockScreenCustomize.

Επιλέξτε Change  background Image και διαλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να αντικαταστήσει την κλασική εικόνα υποδοχής οθόνης. Αλλάξτε το χρώμα του background από το  Change login screen color set, την γλώσσα ή τον τύπο της ώρας. Τέλος επιλέγοντας Disable Lock screen μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εικόνα υποδοχής. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Lock Screen Customizer : Αλλάξτε την οθόνη υποδοχής σε windows 8 και 8,1
4/ 5 stars - " Lock Screen Customizer : Αλλάξτε την οθόνη υποδοχής σε windows 8 και 8,1" Αν βαρεθήκατε κάθε φορά να βλέπετε την ίδια εικόνα κατά την διαδικασία login στα Windows 8 ήρθε η ώρα να απαλαχθείτε από αυτή και να β...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>