Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

26 Νοεμβρίου 2015

Grml : Bootable Cd ως σύστημα διάσωσης και ανάλυσης υπολογιστών, δικτύων
Το Grml είναι ένα Bootable live (Live-CD) διανομή Linux που βασίζεται στο Debian. Περιλαμβάνει μια συλλογή λογισμικού ειδικά για διαχειριστές συστημάτων και παρέχει αυτόματη ανίχνευση του υλικού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Grml, για παράδειγμα, ως σύστημα διάσωσης αλλά και για την ανάλυση συστημάτων / δικτύων . Δεν είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε τίποτα στον σκληρό δίσκο. Στην δεύτερη οθόνη που θα συναντήσετε πατήστε X για να ξεκινήσει. 

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux


Grml : Bootable Cd ως σύστημα διάσωσης και ανάλυσης υπολογιστών, δικτύων
4/ 5 stars - "Grml : Bootable Cd ως σύστημα διάσωσης και ανάλυσης υπολογιστών, δικτύων " Το Grml είναι ένα Bootable live (Live-CD) διανομή Linux που βασίζεται στο Debian. Περιλαμβάνει μια συλλογή λογισμικού ειδικά για δ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>