Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Μαρτίου 2015

Google Translate Desktop : H δημοφιλής online εφαρμογή Google Translate στον υπολογιστή σας
Το Google Translate Desktop είναι, βασικά, η διάσημη online εφαρμογή Google Translate αλλά στην επιφάνεια εργασίας σας. Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να μεταφράσετε από δεκάδες γλώσσες σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα: Ιταλικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Αγγλικά, Πορτογαλικά κ.λ.π. Παρόλο που τα αποτελέσματα δεν είναι τέλεια, είναι πολύ χρήσιμα για να πιάσει κανείς το νόημα ενός κειμένου.Σε γενικές γραμμές είναι πολύ χρήσιμο για ανθρώπους που χρειάζονται κάποιο βοήθημα για να καταλάβουν το νόημα κάποιων κειμένων σε άλλες γλώσσες. Ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε οποιοδήποτε κείμενο από οποιαδήποτε ιστοσελίδα και το Google Translate Desktop θα κάνει αμέσως την μετάφραση στην γλώσσα που έχετε καθορίσει. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Google Translate Desktop : H δημοφιλής online εφαρμογή Google Translate στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Google Translate Desktop : H δημοφιλής online εφαρμογή Google Translate στον υπολογιστή σας" Το Google Translate Desktop είναι, βασικά, η διάσημη online εφαρμογή Google Translate αλλά στην επιφάνεια εργασίας σας. Το πρόγραμμα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>