Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

18 Δεκεμβρίου 2015

Get Linux : Επιλέξτε και εγκαταστήστε δεκάδες διαφορετικές διανομές linux.Σίγουρα πολλές φορές θα έχετε δυσκολευτεί να βρείτε κάποια διανομή Linux, όταν μάλιστα ξεφυτρώνουν κάθε λίγο o καινούργιες και όταν οι αναβαθμίσεις έρχονται η μία μετά την άλλη. Το πρόβλημα αυτό θα σας βοηθήσει να το λύσετε to Get Linux. Πρόκειται για ένα πολύ μικρό πρόγραμμα που δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, απλά το τρέχετε και μέσα από το μενού του προγράμματος μπορείτε να διαλέξετε δεκάδες διαφορετικές διανομές linux. Εάν είστε αρχάριος θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Το πρόγραμμα δεν κάνει αξιολόγηση των διαφόρων διανομών απλά τις βρίσκει και σας δίνει την δυνατότητα να τις κατεβάσετε. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Get Linux : Επιλέξτε και εγκαταστήστε δεκάδες διαφορετικές διανομές linux.
4/ 5 stars - "Get Linux : Επιλέξτε και εγκαταστήστε δεκάδες διαφορετικές διανομές linux." Σίγουρα πολλές φορές θα έχετε δυσκολευτεί να βρείτε κάποια διανομή Linux, όταν μάλιστα ξεφυτρώνουν κάθε λίγο o καινούργιες και όταν οι ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>