Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

29 Μαΐου 2016

DeskTask : Συνδέστε το Microsoft Outlook στην επιφάνεια εργασίαςΤο DeskTask είναι μία χρήσιμη εφαρμογή για την εργασία στο γραφείο που συνδέει το Microsoft Outlook και εμφανίζει το ημερολόγιο των ραντεβού σας και  άλλα στοιχεία στην επιφάνεια εργασίας. Οι πληροφορίες είναι ενσωματωμένες  και ενημερώνονται αυτόματα ώστε να εμφανίζονται πάντα οι πιό πρόσφατες.

Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο αφού σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να μεταβείτε και να τρέξετε το Outlook.Το DeskTask εμφανίζει όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ώστε να μπορείτε να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να οργανώσετε την εργασία σας. (μπορεί να εμφανίσει έως και 3 μήνες προσεχείς συναντήσεις.).

Περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επιλογών εμφάνισης φίλτρα ανά κατηγορία και πολλά άλλα.Υποστηρίζει όλες τις σύγχρονες εκδόσεις των Windows και όλες τις εκδόσεις του Office από το Office 97.

DeskTask for Outlook :1.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


DeskTask : Συνδέστε το Microsoft Outlook στην επιφάνεια εργασίας
4/ 5 stars - "DeskTask : Συνδέστε το Microsoft Outlook στην επιφάνεια εργασίας" Το DeskTask είναι μία χρήσιμη εφαρμογή για την εργασία στο γραφείο που συνδέει το Microsoft Outlook και εμφανίζει το ημερολόγιο των ρα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>