Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Μαΐου 2016

CursorFX : Δημιουργήστε εντυπωσιακούς κινούμενους δρομείςΔημιουργήστε εντυπωσιακούς κινούμενους δρομείς σας με CursorFX. Εφαρμόστε με απλό τρόπο skins themes, σκιές, κίνηση και  προσθέστε  ήχο στους δρομείς σας. To CursorFX έρχεται πλήρες με πάνω από 12 μοναδικούς δρομείς. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, απλά επιλέξτε ένα δρομέα από τη λίστα προεπισκόπησης και κάντε κλικ στο κουμπί εφαρμογή για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το νέο δρομέα σας. Επιστρέψτε την προεπιλεγμένη δρομέα των Windows, ανά πάσα στιγμή από τον πίνακα ελέγχου ή πατώντας Ctrl + Shift + C στο πληκτρολόγιό σας. Ειναι πραγματικά εύκολο να δημιουργήσετε  ακόμα και δικούς σας δρομείς  ή να τροποποιήσετε τους ήδη υπαρχοντες, αν και για  αυτό θα χρειαστείτε την πλήρη έκδοση του προιόντος.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


CursorFX : Δημιουργήστε εντυπωσιακούς κινούμενους δρομείς
4/ 5 stars - "CursorFX : Δημιουργήστε εντυπωσιακούς κινούμενους δρομείς " Δημιουργήστε εντυπωσιακούς κινούμενους δρομείς σας με CursorFX. Εφαρμόστε με απλό τρόπο skins themes, σκιές, κίνηση και  προσθέστε  ή...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>