Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Αυγούστου 2017

Cover Retriever : Βρείτε το κατάλληλο εξώφυλλο για τις αγαπημένες σας συλλογές MP3Οι περισσότεροι από εσάς και ιδιαίτερα όσοι είστε μουσικόφιλοι εκτός από τα CD των αγαπημένων σας τραγουδιστών σίγουρα θα έχετε περάσει και στον υπολογιστή σας τις αγαπημένες συλλογές σε μορφή MP3. Πιστεύω όμως αν κρίνω απ΄αυτά που βλέπω σε πολλούς υπολογιστές ότι οι συλλογές σας είναι ίσως μπερδεμένες. Το Cover Retriever είναι μία μικρή φορητή εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να βρείτε το εξώφυλλο του άλμπουμ για τη μουσική σας. Η χρήση του προγράμματος είναι πολύ απλή. Αφού κατεβάσετε το αρχείο αποσυμπιέσετε το σε ένα φάκελο και τρέξτε το εικονίδιο CoverRetriever με δικαιώματα διαχειριστή.


Επιλέξτε τον φάκελο που είναι αποθηκευμένα τα MP3 και πατήστε O.K. Το πρόγραμμα θα ψάξει τις συλλογές σας και για κάθε μία ξεχωριστά θα σας εμφανίζει και τα εξώφυλλα που αντιστοιχούν. Από εκεί και μετά συμπληρώστε ή διορθώστε το όνομα του κάθε τραγουδιού και προσθέστε και κάποιες άλλες πληροφορίες που πιθανώς λείπουν όπως για παράδειγμα το όνομα του άλμπουμ που ανήκει το συγκεκριμένο τραγούδι πατήστε επάνω στην φωτογραφία που αντιστοιχεί και τέλος πατήστε Save για να σώσετε την φωτογραφία μέσα στο άλμπουμ .

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Cover Retriever : Βρείτε το κατάλληλο εξώφυλλο για τις αγαπημένες σας συλλογές MP3
4/ 5 stars - "Cover Retriever : Βρείτε το κατάλληλο εξώφυλλο για τις αγαπημένες σας συλλογές MP3" Οι περισσότεροι από εσάς και ιδιαίτερα όσοι είστε μουσικόφιλοι εκτός από τα CD των αγαπημένων σας τραγουδιστών σίγουρα θα έχετε πε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>