Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

06 Νοεμβρίου 2016

Calculator : Κλασική αριθμομηχανή που εντυπωσιάζει με την απλότητα και την εμφάνιση τηςΗ κλασική αριθμομηχανή των Winodws παρ΄ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια και πολλές εκδόσεις δεν υποστεί ουσιαστικές βελτιώσεις ούτε σε επίπεδο πράξεων αλλά ούτε και εμφάνισης. Σε προηγούμενες αναρτήσεις έχουμε δημοσιεύσει αρκετές αριθμομηχανές με πολύ βελτιωμένες υπολογιστές δυνατότητες έως και αριθμομηχανές για σχεδόν αποκλειστική επιστημονική χρήση. Στη σημερινή μας ανάρτηση η αριθμομηχανή που παρουσιάζουμε δεν διεκδικεί περισσότερες υπολογιστές δυνατότητες από την κλασική εφαρμογή των Windows, εν τούτοις εντυπωσιάζει με την απλότητα και κυρίως με την εμφάνιση της που υπερτερεί σαφώς από την προγούμενη.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Calculator : Κλασική αριθμομηχανή που εντυπωσιάζει με την απλότητα και την εμφάνιση της
4/ 5 stars - " Calculator : Κλασική αριθμομηχανή που εντυπωσιάζει με την απλότητα και την εμφάνιση της" Η κλασική αριθμομηχανή των Winodws παρ΄ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια και πολλές εκδόσεις δεν υποστεί ουσιαστικές βελτιώσεις ούτε σε επ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>