25 Φεβρουαρίου 2016

Ανοίξτε τις συσκευές στον υπολογιστή σας με τη δημιουργία συντομεύσεων


Πολλές φορές θέλουμε να έχουμε γρήγορη πρόσβαση στον υπολογιστή μας σε αρχεία που βρίσκονται αποθηκευμένα στον σκληρό μας δίσκο σε κάποιο στικάκι usb. Ενας τρόπος είναι να δημιουργήσουμε συντομεύσεις για την κάθε συσκευή που θέλουμε να ανοίξουμε απλά με το πάτημα ενός πλήκτρου.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Δημιουργήστε μία συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας σας για τον σκληρό δίσκο ή το usb stick που θέλετε να ανοίγετε με το πληκτρολόγιό σας.
2
Δώστε ένα όνομα στην συντόμευση και πατήστε Browse και βρείτε τη διαδρομή της συσκευής και πατήστε O.K.
3
Πατήστε επόμενο και μετά Finish.
4
Κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι σας επάνω στη συντόμευση του εικονιδίου και πατήστε properties κλικάρετε με το ποντίκι σας στο πεδίο shortcut key και πατήστε στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας το κουμπί με το οποίο θέλετε να ανοίγει η συσκευή σας. Τέλος πατήστε Aply και μετά ok. Από εκεί και μετά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για ανοίγετε την συγκεκριμένη συσκευή είναι να πατάτε το πλήκτρο με το οποίο έχετε καθορίσει να ανοίγει. Αν θέλετε μπορείτε να ανοίγετε με τον τρόπο αυτό περισσότερες συσκευές επανλάβατε τη διαδικασία για κάθε δίσκο ξεχωριστά καθορίζοντας για κάθε ένα διαφορετικό πλήκτρο.


Ανοίξτε τις συσκευές στον υπολογιστή σας με τη δημιουργία συντομεύσεων
4/ 5 stars - "Ανοίξτε τις συσκευές στον υπολογιστή σας με τη δημιουργία συντομεύσεων" Πολλές φορές θέλουμε να έχουμε γρήγορη πρόσβαση στον υπολογιστή μας σε αρχεία που βρίσκονται αποθηκευμένα στον σκληρό μας δίσκο σε κά...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια