Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Ιουλίου 2016

Advanced System Tweaker : Αλλάξετε ρυθμίσεις στα Windows και τεστάρετε βασικές λειτουργίες τους
Το Tweaking.com - Advanced System Tweaker είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για να πειράξετε και να αλλάξετε κάποιες ρυθμίσεις στα Windows μέσω των αρχείων μητρώου, εντολών και αρχείων VBScript. Το πρόγραμμα έρχεται με 37+ add-ons που έχουν ήδη εγκατασταθεί. Περιηγηθείτε στα εγκατεστημένα πρόσθετα και τρέξτε αυτό που θέλετε. Πριν ξεκινήσετε πάρτε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου των windows έτσι ώστε αν κάτι δεν πάει καλά να επαναφέρετε το λειτουργικό σας στην προηγούμενη κατάσταση. Σε γενικές γραμμές είναι ένα πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει να ελέγξουμε και να τεστάρουμε βασικές λειτουργίες των windows αλλά μπορεί να μας βοηθήσει ακόμη και να καθαρίσουμε τους δίσκους μας από τα άχρηστα αρχεία ή να ψάξουμε να βρούμε και να διαγράψουμε τυχόν κακόβουλα προγράμματα.

Advanced System Tweaker :  2.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Advanced System Tweaker : Αλλάξετε ρυθμίσεις στα Windows και τεστάρετε βασικές λειτουργίες τους
4/ 5 stars - "Advanced System Tweaker : Αλλάξετε ρυθμίσεις στα Windows και τεστάρετε βασικές λειτουργίες τους" Το Tweaking.com - Advanced System Tweaker είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για να πειράξετε και να αλλάξετε κάποιες ρυθμίσεις στα Wind...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>