Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Μαρτίου 2015

Access Manager : Αποθηκεύστε με ασφάλεια τους κωδικούς σαςΤο Access Manager είναι μία απλή εφαρμογή που σας παρέχει γρήγορη, εύκολη και ασφαλή αποθήκευση για όλους τους κωδικούς πρόσβασης. Ετσι, μπορείτε να οργανώσετε τους κωδικούς σας σε τύπους και κατηγορίες για την εύκολη πρόσβαση και να τηρείτε σημειώσεις σε διάφορες ιστοσελίδες και ηλεκτρονικές διευθύνσεις. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Access Manager : Αποθηκεύστε με ασφάλεια τους κωδικούς σας
4/ 5 stars - "Access Manager : Αποθηκεύστε με ασφάλεια τους κωδικούς σας" Το Access Manager είναι μία απλή εφαρμογή που σας παρέχει γρήγορη, εύκολη και ασφαλή αποθήκευση για όλους τους κωδικούς πρόσβασης. Ετσ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>