Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Αυγούστου 2016

8Smoker Pro : Aλλάξετε τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις στο μητρώο των Windows

To 8Smoker Pro είναι μία μικρή εφαρμογή που σας επιτρέπει να αλλάξετε διάφορες ρυθμίσεις στο μητρώο των Windows ενισχύωντας την απόδοση του υπολογιστή σας δραστικά. Μερικές από αυτές είναι δυνατότητα απενεργοποίησης ή ενεργοποίησης Core Parking. Το CPU Parking είναι ένα χαρακτηριστικό των multi-core υπολογιστών και απενεργοποιεί πυρήνες όταν το φορτίο του συστήματος είναι χαμηλό. 

Αυτό μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και την θερμότητα που αναπτύσεται. Από προεπιλογή, τα Windows δεν εχουν κάποιο άμεσο τρόπο να επέμβετε ώστε να το ρυθμίσετε Για υπολογιστές όπου η κατανάλωση ενέργειας και θερμότητας δεν είναι ζήτημα, και επιζητούμε τη μέγιστη απόδοση, μπορεί να είναι και επιθυμητό να απενεργοποιήσετε CPU Parking να λειτουργήσει το πρόγραμμα πρέπει πρώτα απ΄όλα ο υπολογιστής μας να διαθέτει επεξεργαστή με τουλάχιστον δύο πυρήνες. To 8Smoker Pro είναι πολύ απλό για τους αρχάριους και αποτελεί ένα πολύ ισχυρό εργαλείο για τους έμπειρους χρήστες. 

Περιλαμβάνει εκατοντάδες των ρυθμίσεων, ειδικά στα θέματα αδφαλείας υπάρχουν διαθέσιμες πάνω από 100 ρυθμίσεις. Μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος μπορείτε να αυξήσετε την απόδοση του υπολογιστή σας να αυξήσετε την ασφάλεια των Windows και να αποτρέψετε άλλους χρήστες να αλλάξουν τις ρυθμίσεις σας, διαθέτει επίσης εργαλεία για τη συντήρηση του ώστε να σας βοηθήσει να κρατήσετε τον υπολογιστή σας καθαρό και τακτοποιημένο. 

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης το χαρακτηριστικό "DriveFreeze" για να κλειδώσετε αφαιρούμενες συσκευές αποθήκευσης, (USB drives, δίσκους CD-ROM/DVD) και floppy drives έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να τις χρησιμοποιήσει χωρίς την άδειά σας. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


8Smoker Pro : Aλλάξετε τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις στο μητρώο των Windows
4/ 5 stars - " 8Smoker Pro : Aλλάξετε τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις στο μητρώο των Windows" To 8Smoker Pro είναι μία μικρή εφαρμογή που σας επιτρέπει να αλλάξετε διάφορες ρυθμίσεις στο μητρώο των Windows ενισχύωντας την απ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>