23 Δεκεμβρίου 2015

8 επιλεγμένες εφαρμογές προστασίας και βελτιστοποίησης για κινητά Android
- Η ασφάλεια των δεδομένων μας στο κινητό μας τηλέφωνο είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί και να φροντίσουμε γι΄αυτό απ΄την πρώτη στιγμή. Παράλληλα με την προστασία μας θα πρέπει να επιλέξουμε και την κατάλληλη εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να διαχειστούμε, να καθαρίσουμε και να βελτιστιποιήσουμε την απόδοση του. Ως εκ τούτου θα πρέπει να εγκαταστήσουμε το κατάλληλο λογισμικό για΄τον σκοπό αυτό.

-  Με αυτό το πνεύμα συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε 10 από τις πιό δημοφιλείς-διαδεδομένες εφαρμογές που θα μας βοηθήσουν σ΄αυτό. Η επιλογή δική σας. Η ασφάλεια των δεδομένων μας στο κινητό μας τηλέφωνο είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί και να φροντίσουμε γι΄αυτό απ΄την πρώτη στιγμή. 

- Παράλληλα με την προστασία μας θα πρέπει να επιλέξουμε και την κατάλληλη εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να διαχειστούμε, να καθαρίσουμε και να βελτιστιποιήσουμε την απόδοση του. Ως εκ τούτου θα πρέπει να εγκαταστήσουμε το κατάλληλο λογισμικό για΄τον σκοπό αυτό. Με αυτό το πνεύμα συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε 10 από τις πιό δημοφιλείς-διαδεδομένες εφαρμογές που θα μας βοηθήσουν σ΄αυτό. Η επιλογή δική σας.

Οι εφαρμογές

1
Glary Utilities For Android

Το Glary Utilities για κινητά Android είναι μία αξιόλογη εφαρμογή με τη χρήση της οποίας μπορούμε να καθαρίσουμε και να βελτιστοποιήσουμε το κινητό μας τηλέφωνο καθαρίζοντας την μνήμη του από προσωρινά αρχεία και άχρηστες καταχωρήσεις. Ακόμη μας δίνει τη δυνατότητα να ελευθερώσουμε περισσότερη μνήμη τερματίζοντας προγράμματα και διαδικασίες που δεν χρειαζόμαστε πια. 


2
360 Security Antivirus&Boost


Το Mobile Security είναι μία δωρεάν εφαρμογή προστασίας για το κινητό σας τηλέφωνο που σαρώνει τη συσκευή σας και σας προστατεύσει από κακόβουλες επιθέσεις και προγράμματα, ψάχνει για τυχόν ευπάθειες και τις τις διορθώνει, καθαρίζει τα σκουπίδια από τα άχρηστα αρχεία που παραμένουν στο κινητό σας και ταυτόχρονα βελτιστοποιεί τη μνήμη του. Διαχειρίζεται φόντο και εφαρμογές έξυπνα αυξάνοντας την ταχύτητα απόκρισης των εφαρμογών σας μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση της μπαταρίας. Ακόμη μπλοκάρει τα ανεπιθύμητα τηλεφωνήματα σύμφωνα με τις λίστα ανεπιθύμητων αριθμών που έχετε καταχωρήσει και φυσικά σας κρατά ενήμερο σχετικά με τα στατιστικά λειτουργίας διακίνησης των δεδομένων σας. 


3
Ashampoo Droid Optimizer

Με την εγκατάσταση νέων εφαρμογών, τα αρχεία που κατεβάζετε, τις φωτογραφίες, τη μουσική, τα βίντεο με την πάροδο του χρόνου το κινητό σας  θα γεμίσει και θα γίνει αργό. Ακόμη η περιήγηση στο Internet με το smartphone σας αφήνει διάφορα ίχνη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής σας. απαλλαγείτε από τα ίχνη του Internet και εκθέστε τις εν δυνάμει εφαρμογές κατασκόπους. Με το Ashampoo Droid Optimizer μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτά και πολλά άλλα πιθανά προβλήματα στο κινητό σας και να το διατηρήσετε πάντα φρέκο και καθαρό. Πιό συγκεκριμένα μπορείτε να κλείσετε εφαρμογές που τρέχουν στο προσκήνιο και παρασκήνιο αυτόματα, να αδειάσετε τη προσωρινή μνήμη του συστήματος και των εφαρμογών, να καθαρίστε το ιστορικό περιήγησής σας για την καλύτερη προστασία της ιδιωτικότητά σας, να βρείτε και να διαγράψετε μεγάλα αρχεία γρήγορα και εύκολα, να πραγματοποιήστε εργασίες καθαρισμού αυτόματα, να εξοικονομήστε ενέργεια και να ενισχύστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, τέλος να διαχειριστείτε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές και να πληροφορηθείτε λεπτομέρειες σχετικά με τα δικαιώματα των εφαρμογών4
CleanWiz

Το CleanWiz είναι μία απλή εφαρμογή για κινητά Android που θα σας βοηθήσει να εξαλείψτε τα  ΄΄σκουπίδια΄΄ στη συσκευή σας, να αδειάσετε τη μνήμη cache και τα υπολείματα των αρχείων να απελευθερώστε πολύτιμο χώρο αποθήκευσης και να προλάβετε προβλήματα καθυστέρησης κατά την εκτέλεση των εφαρμογών σας. Ακόμη μπορείτε να τερματίσετε τις ανεπιθύμητες εργασίες που εκτελούνται στο υπόβαθρο της συσκευής σας ώστε να απελευθερώσετε πολύτιμη μνήμη RAM να επιταχύνετε συσκευή σας και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού σας. Τέλος διαγράψτε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως SMS / MMS, το ιστορικό περιήγησης, και αρχεία καταγραφής κλήσεων, ώστε να προστατεύσετε την ιδιωτικότητά σας


5CCleaner for Android

Αφαιρέστε τα σκουπίδια από το κινητό σας τηλέφωνο, ανακτήσετε χώρο, παρακολουθήστε την ομαλή λειτουργία λειτουργία κα περιηγηθείτε με ασφάλεια. Βελτιστοποίηση και Clean. Το CCleaner for Android είναι το αδελφάκι της πολύ γνωστής αντίστοιχης εφαρμογής για τα PC, CCleaner. Θα σας βοηθήσει να αφαιρέστε με ευκολία τις άχρηστες καταχωρήσεις να καθαρίσετε την cache των εφαρμογών, το ιστορικό περιήγησης και να κάνετε διαγραφή αρχείων καταγραφής κλήσεων και μηνυμάτων SMS. Ακόμη, βελτιστοποιήστε το Android σας σε λίγα μόνο κλικ, ελευθερώστε πολύτιμο χώρο αποθήκευσης στη συσκευή,ελέγξτε τη χρήση της CPU σας,παρακολουθήστε τη μνήμη σας κα τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης σας,ελέγξτε τα επίπεδα της μπαταρίας και τη θερμοκρασία σας του κινητού σας και όλα αυτά μέσα από ένα απλό και έξυπνο περιβάλλον εργασίας και κυρίως με με χαμηλές απαιτήσεις σε μνήμη και χρήση της CPU του κινητού σας. 6
CM (CleanMaster) Security

Απίστευτα γρήγορο και ελαφρύ Το CM (Cleanmaster) Security είναι μια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή προστασίας από ιούς και ασφάλειας για κινητό σας που αναπτύχθηκε από την Clean Master Εντοπίζει ιούς, Trojan, τρωτά σημεία, malwares, spywares, πρόσθετα διαφημίσεων σε android κινητά και ταμπλέτες. Σαρώνει τις νέες εφαρμογές, ενημερώσεις, τα αρχεία συστήματος και ιστοσελίδες παρέχοντας σε πραγματικό χρόνο ασφάλεια στη συσκευή σας.

 Η σάρωση διαρκεί μόνο 5 δευτερόλεπτα, 500% πιο γρήγορα από άλλες "επί πληρωμή" εφαρμογές προστασίας από ιούς. Το CM (Cleanmaster) Security είναι επίσης ελαφρύ, καταλαμβάνοντας ως την μισή μνήμη του τηλεφώνου σε σχέση με άλλα antivirus και το μέγεθος του APK αρχείου είναι μόνο 2MB. Με ενσωματωμένα κορυφαία χαρακτηριστικά για καθαρισμό και αύξηση ταχύτητας, μπορεί να κάνει τη συσκευή σας πιο ελαφριά, πιο γρήγορη και πιο ασφαλή.

7
COMODO Mobile Security Antivirus

To COMODO Mobile Security Antivirus αποτελεί μία από τις πιό αξιόπιστες λύσεις για το κινητό και το Tablet σας παρέχοντας προστασία σε πραγματικό χρόνο ενάντια σε γνωστές και αναδυόμενες απειλές συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία της ιδιωτικής ζωής σας και παράλληλα βελτιστοποιεί το σύστημα σας  ώστε  να βρίσκεται πάντα σε φόρμα.μπορείτε να φιλτράρετε τις ενοχλητικές κλήσεις και τα μηνύματα διαμόρφωνοντας λευκές και μαύρες λίστες στις επαφές σας ή απλά να μπλοκάρετε μηνύματα προσθέτοντας  ορισμένες λέξεις-κλειδιά. Το CMS σας προσφέρει δυνατότητα "Private Space" για ιδιωτικές κλήσεις, μηνύματα κειμένου και  επαφές και  σας παρέχει πλήρη αντικλεπτική προστασία.

Από τα πιό δυνατά σημεία του  είναι η προστασία της ιδιωτικότητάς και του απορρήτου. Με άλλα λόγια η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι κάτι παραπάνω από ασφαλής αφού μπορείτε να αποθηκεύσετε επαφές,  αριθμούς τηλεφώνων και μηνύματα και μόνο εσείς θα μπορείτε να τα δείτε. Αξίζει να υπογραμίσουμε τη λειτουργία App Protector μέσω της οποίας μπορείτε να κλειδώσετε τις εφαρμογές σας από την πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων χρηστών και φυσικά την κορυφαία αντικλεπτική της λειτουργία ώστε να μπορείτε να ανακτήστε τη συσκευή σας εύκολα αν χαθεί, ή κλαπεί. Δώστε εντολές από μακριά  ώστε να εντοπίσετε και να πάρετε μια φωτογραφία του κατόχου μέσω e-mail, ακόμα και αν αυτός αλλάξει τη SIM και τέλος κλειδώστε το τηλέφωνό σας και διαγράψτε όλα τα δεδομένα από τη συσκευή, τη μνήμη και την κάρτα SD μόνο με την αποστολή ενός μηνύματος.


8
Sophos Mobile Security for Android

Δωρεάν εφαρμογή Mobile Security που παρέχει πλήρη λειτουργικότητα και προστασία για Android συσκευές σας χωρίς μείωση της απόδοσης ή μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας τους. Σας βοηθά να αποφύγετε το ανεπιθύμητητο λογισμικό που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων και αν η συσκευή σας χαθεί ή κλαπεί με ένα απομακρυσμένο κλείδωμα να προστατεύσετε τις προσωπικές πληροφορίες σας και να δείτε ακόμη που βρίσκεται το κινητό σας. Σαρώνει τις εφαρμογές κατά την εγκατάσταση τους, τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές τόσο στη συσκευή σας όσο και σε συσκευές αποθήκευσης, τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο ή σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα, σας δείχνει πιθανώς ανεπιθύμητες εφαρμογές και σας προστατεύει από χάκερς. Ακόμη σας προστεύει από το Spam με φίλτρα εισερχόμενων μηνυμάτων κειμένου ( SMS ) σύμφωνα με τους κανόνες που έχετε καθορίσει, μπλοκάρει τις ανεπιθύμητες κλήσεις σύμφωνα με τα φίλτρα που έχετε ορίσει, π.χ. , καλεί με κρυφό αναγνωριστικό χρήστη και τέλος προστεύει το ιδιωτικό σας απόρρητο ανιχνεύοντας εφαρμογές που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.8 επιλεγμένες εφαρμογές προστασίας και βελτιστοποίησης για κινητά Android
4/ 5 stars - "8 επιλεγμένες εφαρμογές προστασίας και βελτιστοποίησης για κινητά Android" - Η ασφάλεια των δεδομένων μας στο κινητό μας τηλέφωνο είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί και να φροντίσουμε γι΄αυτό απ΄την πρώ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια