Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Μαρτίου 2017

Reduce PDF Size : Μειώστε το μέγεθος σε αρχεία PDFTo Reduce PDF Size είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα συμπίεσης εγγράφων PDF που έχει τη δυνατότητα να συμπιέσει έγγραφα PDF ώστε να μειώσει το μέγεθος αρχείων σας, υποστηρίζει πέντε διαφορετικές ρυθμίσεις συμπίεσης και μπορείτε να επιλέξετε διαφορετική αναλογία συμπίεσης σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις. Επιπλέον, το λογισμικό υποστηρίζει τη μαζική μετατροπή αρχείων PDF ώστε να συμπιέσετε πολλά αρχεία μαζί. 

ΒΗΜΑΤΑ

1
Τρέξτε την εφαρμογή και από την διαδρομή File-Add PDF Files προσθέστε το ή τα αρχεία PDF που επιθυμείτε να συμπιέσετε.
2
Από το μενού της εφαρμογής επιλέξτε Option και διαλέξτε και διαλέξτε κάποια από τις διαθέσιμες μορφές συμπίεσης.
3
Τέλος από το μενού της εφαρμογής επιλέξτε τη διαδρομή File-Reduce PDF File Size και περιμένετε λίγο μέχρι το πρόγραμμα να ολοκληρώσει την εργασία του.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Reduce PDF Size : Μειώστε το μέγεθος σε αρχεία PDF
4/ 5 stars - "Reduce PDF Size : Μειώστε το μέγεθος σε αρχεία PDF" To Reduce PDF Size είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα συμπίεσης εγγράφων PDF που έχει τη δυνατότητα να συμπιέσει έγγραφα PDF ώστε να μειώσει τ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>