Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Ιουλίου 2016

Ratool : Προστατεύστε αποτελεσματικά τα δεδομένα σας σε συσκευές USBΠροστατεύστε αποτελεσματικά τα δεδομένα σας από υποκλοπή ή και διαγραφή σε συσκευές USB. To Removable Access tool είναι ένα πολύ απλό πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει στον έλεγχο των διαθέσιμων συσκευών αποθήκευσης USB. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να προστατεύσετε εμπιστευτικά αρχεία και δεδομένα από την αντιγραφή και τη διαγραφή τους.

Επίσης με το Ratool μπορείτε να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση στις συσκευές αποθήκευσης USB ή να ενεργοποιήσετε την προστασία εγγραφής σε όλα τα USB Flash Drives για να εμποδίσετε κάποιον να τα τροποποιήσει ή να τα διαγράψει. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά τέτοια εργαλεία στο διαδίκτυο, όμως αρκετά από αυτά δεν είναι απολύτως αποτελεσματικά αφού υπάρχουν τρόποι παράκαμψής τους.

Με το συγκεκριμένο λογισμικό όμως αλλάζουν τα πράγματα αφού σας παρέχει επιπλέον την δυνατότητα κλειδώματος των επιλογών σας κάτι που σημαίνει ότι για να το ξεκλειδώσει κάποιος θα πρέπει να τρέξει το ίδιο πρόγραμμα και να ξέρει και τον κωδικό που βάλατε. Η εφαρμογή δεν απαιτεί εγκατάσταση που σημαίνει ότι δεν υπάρχει στη λίστα με τα προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει. Μπορείτε να την τρέξετε είτε από τον υπολογιστή σας είτε από κάποια συσκευή USB.

Ratool : 1.3

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ratool : Προστατεύστε αποτελεσματικά τα δεδομένα σας σε συσκευές USB
4/ 5 stars - "Ratool : Προστατεύστε αποτελεσματικά τα δεδομένα σας σε συσκευές USB" Προστατεύστε αποτελεσματικά τα δεδομένα σας από υποκλοπή ή και διαγραφή σε συσκευές USB. To Removable Access tool είναι ένα πολύ απλό π...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>