Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Φεβρουαρίου 2015

MassFaces : Κατεβάστε βίντεο από το δικό σας timeline στο Facebook ή από το timeline των φίλων σας


Φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να κατεβάσετε βίντεο από το δικό σας timeline στο Facebook ή από το timeline των φίλων σας. Θα πρέπει απλά να επικολλήσετε το URL του βίντεο, να το ανιχνεύσει και στη συνέχεια να επιλέξτε τη μορφή που προτιμάτε για να ξεκινήσετε τη λήψη στη θέση που επιλέξατε προηγουμένως. 

MassFaces  :4.2.1.137

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


MassFaces : Κατεβάστε βίντεο από το δικό σας timeline στο Facebook ή από το timeline των φίλων σας
4/ 5 stars - "MassFaces : Κατεβάστε βίντεο από το δικό σας timeline στο Facebook ή από το timeline των φίλων σας" Φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να κατεβάσετε βίντεο από το δικό σας timeline στο Facebook ή από το timeline...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>