11 Ιανουαρίου 2017

Logon Screen : Αλλάξτε την οθόνη εισαγωγής στα WindowsΤο Logon Screen είναι μία εξαιρετική dectop εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε τις οθόνες εισαγωγής στα Windows αλλά και να προσθέσουμε τις δικές μας φωτογραφίες και κάλιστα να τις χρησιμοποιήσουμε ως οθόνη εισαγωγής. Η χρήση του είναι εξαιρετικά απλή, τρέξτε την εφαρμογή και επιλέξτε ποιά από τις φωτογραφίες θέλετε να εμφανίζεται κατά την διαδικασία login των Windows.

Τώρα για να προσθέσετε επιπλέον φωτογραφίες κάντε δεξί κλικ σε οποιαδήποτε εικόνα  και πατήστε στην επιλογή set as lock background  για να την  προσθέσετε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Logon Screen : Αλλάξτε την οθόνη εισαγωγής στα Windows
4/ 5 stars - "Logon Screen : Αλλάξτε την οθόνη εισαγωγής στα Windows " Το Logon Screen είναι μία εξαιρετική dectop εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε τις οθόνες εισαγωγής στα Windows αλλά και να προ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>