Jarte : Επεξεργαστής κειμένου για όλες τις χρήσεις



Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Jarte : Επεξεργαστής κειμένου για όλες τις χρήσεις

read

Ένα μεγάλο βήμα για την απλοποίηση της ψηφιακής μας ζωής μας ήταν όταν οι επεξεργαστές κειμένου αντικατέστησαν τις ογκώδεις και δύσχρηστες γραφομηχανές και δημιούργησαν μεγάλες προσδοκίες σε όλους. Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια και σήμερα έχουν μεταβληθεί ως επι το πλείστον σε πολυδαίδαλες μηχανές λογισμικού που έχουν σχεδιαστεί κυρίως, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Για παράδειγμα το Office, που αποτελεί την ναυαρχίδα των επεξεργαστών κειμένου έχει αποκτήσει πολλά νέα χαρακτηριστικά και προστίθενται συνεχώς όλο και περισσότερα αλλά έχει χάσει πλέον την απλότητα και την ευελιξία του.

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που μπροστά σε αυτό το φαινόμενο έχουν εγκαταλείψει τις παραδοσιακές σουίτες επεξεργασίας κειμένου αφού και για να τις αποκτήσεις χρειάζεσαι αρκετά χρήματα αλλά και από την άλλη τι να το κάνεις το Office όταν θέλεις να γράψεις ένα απλό κείμενο.

Βασισμένοι, σε αυτή τη λογική οι δημιουργοί του Jarte έφτιαξαν ένα λογισμικό με μοναδικά απλό και εύχρηστο περιβάλλον που μπορεί να το χειριστεί οποιοσδήποτε. Το Jarte είναι σχεδιασμένο για μαθητές, συγγραφείς, μικρές επιχειρήσεις, και απλούς χρήστες. Αλλά αυτό που πραγματικά το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο μοναδικός τρόπος λειτουργίας του.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του Jarte είναι η δυνατότητα επέκτασης των λειτουργιών του μέσω πρόσθετων. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν πρόσθετα που επεκτείνουν τις δυνατότητες του Jarte και προσφέρουν ακόμα περισσότερες λειτουργίες.

Είναι σε θέση να χειριστεί έγγραφα του Word, να αλλάξει γραμματοσειρά μορφοποίηση παραγράφων, να κάνει ορθογραφικό έλεγχο, προεπισκόπηση εκτύπωσης, και πολλά άλλα, από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του είναι ότι είναι πλήρως συμβατό με τα Windows παρέχει εύκολη πρόσβαση στο να ανοίξετε έγγραφα, ανοίγει αρχεία με επέκταση αρχείου RTF, επέκταση αρχείων DOC και επέκταση αρχείων DOCX, και περιλαμβάνει πλήρη υποστήριξη οθόνης αφής.

Τέλος περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ορθογράφο με προσαρμοσμένο λεξικό χρήστη, δυνατότητα εξαγωγής σε HTML ή PDF. Τέλος μία από τις σημαντικές ιδιότητες της εφαρμογής είναι ότι μπορεί να διαβάσει να επεξεργαστεί και να σώσει κώδικα σε java, html,css κ.λ.π.

Συνοψίζοντας, είναι ένας εξαιρετικός επεξεργαστής κειμένου που διαθέτει πληθώρα λειτουργιών και είναι ιδανικός για επαγγελματική και προσωπική χρήση. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Jarte

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!