Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

07 Νοεμβρίου 2016

Free USB Guard : Χρήσιμη εφαρμογή για να μην ξεχνάτε τα φλασάκια σαςΞεχνάτε συχνά τα τα USB flash drive στην δουλειά σας ή σε ξένους υπολογιστές; Κανένα πρόβλημα το USB Guard θα σας ειδοποιεί πάντα σε περίπτωση που το φλασάκι (ή κάποια άλλη εξωτερική μονάδα) είναι συνδεδεμένη κατά τη διάρκεια του τερματισμού ή αποσύνδεσης της διαδικασίας! Η διακοπή λειτουργίας log off θα μπλοκαριστεί ώστε να πάρετε από τον υπολογιστή τη μονάδα flash.

Free USB Guard 1.71

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Free USB Guard : Χρήσιμη εφαρμογή για να μην ξεχνάτε τα φλασάκια σας
4/ 5 stars - " Free USB Guard : Χρήσιμη εφαρμογή για να μην ξεχνάτε τα φλασάκια σας" Ξεχνάτε συχνά τα τα USB flash drive στην δουλειά σας ή σε ξένους υπολογιστές; Κανένα πρόβλημα το USB Guard θα σας ειδοποιεί πάντα σε ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>