Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Μαΐου 2016

FlashGot : Χειριστείτε με μοναδικό τρόπο τα downloadsΤο FlashGot είναι μία δωρεάν επέκταση για τον δημοφιλή Browser Mozilla Firefox που σας δίνει την δυνατότητα να χειριστείτε με μοναδικό τρόπο και μαζικά ( "όλα" και "επιλογή") τα downloads. Κατεβάστε έναν δεσμό, επιλεγμένους ή όλους τους δεσμούς μιας σελίδας μαζί στην μέγιστη ταχύτητα με ένα κλικ, χρησιμοποιώντας τους πιο δημοφιλείς, ελαφρείς και αξιόπιστους εξωτερικούς διαχειριστές λήψεων. Η καινούργια λειτουργία "Flashgot: πολυμέσα" κατεβάζει βίντεο και κλιπ μουσικής καθώς αυτά παίζουν.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


FlashGot : Χειριστείτε με μοναδικό τρόπο τα downloads
4/ 5 stars - " FlashGot : Χειριστείτε με μοναδικό τρόπο τα downloads" Το FlashGot είναι μία δωρεάν επέκταση για τον δημοφιλή Browser Mozilla Firefox που σας δίνει την δυνατότητα να χειριστείτε με μοναδικό ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>