10 Μαΐου 2016

FlashGot : Χειριστείτε με μοναδικό τρόπο τα downloadsΤο FlashGot είναι μία δωρεάν επέκταση για τον δημοφιλή Browser Mozilla Firefox που σας δίνει την δυνατότητα να χειριστείτε με μοναδικό τρόπο και μαζικά ( "όλα" και "επιλογή") τα downloads. Κατεβάστε έναν δεσμό, επιλεγμένους ή όλους τους δεσμούς μιας σελίδας μαζί στην μέγιστη ταχύτητα με ένα κλικ, χρησιμοποιώντας τους πιο δημοφιλείς, ελαφρείς και αξιόπιστους εξωτερικούς διαχειριστές λήψεων. Η καινούργια λειτουργία "Flashgot: πολυμέσα" κατεβάζει βίντεο και κλιπ μουσικής καθώς αυτά παίζουν.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
FlashGot : Χειριστείτε με μοναδικό τρόπο τα downloads
4/ 5 stars - " FlashGot : Χειριστείτε με μοναδικό τρόπο τα downloads" Το FlashGot είναι μία δωρεάν επέκταση για τον δημοφιλή Browser Mozilla Firefox που σας δίνει την δυνατότητα να χειριστείτε με μοναδικό ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>