Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Μαΐου 2016

DownThemAll : Επιταχύνετε τις λήψεις σας
Το DownThemAll ( DTA) είναι ένα ισχυρό, απλό extension του Mozilla Firefox που προσθέτει νέες προηγμένες δυνατότητες λήψης στον browser σας. Σας επιτρέπει να κατεβάσετε όλες τις συνδέσεις ή τις εικόνες που περιέχονται σε μια ιστοσελίδα, μπορείτε να βελτιώσετε λήψεις σας με απόλυτα προσαρμόσιμα κριτήρια για να πάρετε μόνο αυτό που πραγματικά θέλετε. Μπορεί να αυξάνει την ταχύτητα του download έως και 400% και σας επιτρέπει να διακόψετε και να συνεχίσετε τις λήψεις ανά πάσα στιγμή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


DownThemAll : Επιταχύνετε τις λήψεις σας
4/ 5 stars - "DownThemAll : Επιταχύνετε τις λήψεις σας " Το DownThemAll ( DTA) είναι ένα ισχυρό, απλό extension του Mozilla Firefox που προσθέτει νέες προηγμένες δυνατότητες λήψης στον brows...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>