Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

16 Φεβρουαρίου 2017

Chrome Remote Desktop : Αποκτήστε πρόσβαση σε άλλους υπολογιστέςTo Chrome Remote Desktop είναι μία απλή Remote Desktop εφαρμογή που σας επιτρέπει  να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση σε οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή μέσω του προγράμματος περιήγησης Chrome. Ενα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά τους είναι το ότι μπορείτε να συνδεθείτε από τον υπολογιστή σας σε οποιοδήποτε άλλο είτε αυτός τρέχει windows  είτε Mac είτε Linux. Με αυτό τον τρόπο  μπορείτε να χειρισθείτε από απόσταση τον υπολογιστή σας  και φυσικά να βοηθήσετε ή να αναζητήσετε βοήθεια από πιό πεπειραμένους φίλους ή γνωστούς  στην περίπτωση που  αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον υπολογιστή σας.  


Chrome Remote Desktop : Αποκτήστε πρόσβαση σε άλλους υπολογιστές
4/ 5 stars - "Chrome Remote Desktop : Αποκτήστε πρόσβαση σε άλλους υπολογιστές" To Chrome Remote Desktop είναι μία απλή Remote Desktop εφαρμογή που σας επιτρέπει  να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση σε οποιοδήποτε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>