Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Οκτωβρίου 2016

CATZILLA : Αξιολογήστε την απόδοση του υπολογιστή σαςΓια να μπορέσουμε να κρίνουμε την απόδοση και την σταθερότητα ενός υπολογιστή χρησιμοποιούμε ειδικά προγράμματα αξιολόγησης. Ένα από από αυτά είναι και το CATZILLA. Στην περίπτωσή μας πρόκειται για ένα πολύ καλό πρόγραμμα αξιολόγησης των επιδόσεων ενός υπολογιστή με το οποίο θα μπορέσετε να αξιολογήστε την απόδοση του επι μέρους υλικού του όπως για παράδειγμα της κάρτας γραφικών και του επεξεργαστή αλλά και και την αξιολόγησή του ως σύνολο. Οι μετρήσεις αυτές μπορούν να είναι χρήσιμες και ως σημείο αναφοράς στην  περίπτωση που κάνετε κάποιες αλλαγές και θέλετε να δείτε αν αυτές επιδρούν θετικά ή αρνητικά στην απόδοση του υπολογιστή σας.

ALLBenchmark Catzilla 4K

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


CATZILLA : Αξιολογήστε την απόδοση του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "CATZILLA : Αξιολογήστε την απόδοση του υπολογιστή σας" Για να μπορέσουμε να κρίνουμε την απόδοση και την σταθερότητα ενός υπολογιστή χρησιμοποιούμε ειδικά προγράμματα αξιολόγησης. Ένα από ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>