08 Οκτωβρίου 2016

BorderMaker : Αλλάξετε το μέγεθος στις φωτογραφίες σας και διακοσμίσετε τις με borders, κείμενα και υδατογραφήματα
Το BorderMaker αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή για να αλλάξετε το μέγεθος στις φωτογραφίες σας και να τις διακοσμήσετε με borders, κείμενα και υδατογραφήματα. Η χρήση του προγράμματος είναι πολύ απλή και ολοκληρώνεται μέσα από τρεις βασικές ρυθμίσεις. Το δυνατό σημείο του είναι η αυτόματη μαζική μετατροπή των εικόνων που θα επιλέξετε απαλλάσσοντας σας από την χρονοβόρα διαδικασία της επανάληψης της ίδιας διαδικασίας που πρέπει να κάνετε για κάθε μία φωτογραφία ξεχωριστά.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή επιλέξτε source και ακολουθήστε τη διαδρομή για να ορίσετε τον φάκελο με τις φωτογραφίες που θέλετε να μετατρέψετε.
2
Επιλέξτε Settings και ρυθμίστε την συμπίεση και κατ΄επέκταση την ποιότητα που θέλετε στις φωτογραφίες, καθορίστε τις διαστάσεις τους στο επιθυμητό μέγεθος και προσθέστε το κείμενο της επιλογής σας ή κάποιο υδατογράφημα και τέλος επιλέξτε τη μορφή των αρχείων σας (JPEG ή PNG).
3
Επιλέξτε Destination και καθορίστε το σημείο που θέλετε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες και που μπορεί να είναι είτε ένας τοπικός φάκελος ή ακόμη και μία τοποθεσία FTP, τέλος πατήστε Process για να ξεκινήσει η διαδικασία της μετατροπής. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο οι φωτογραφίες σας έχουν μετατατραπεί σύμφωνα με τα πρότυπα που εσείς έχετε ορίσει.

BorderMaker : 5.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X, 


BorderMaker : Αλλάξετε το μέγεθος στις φωτογραφίες σας και διακοσμίσετε τις με borders, κείμενα και υδατογραφήματα
4/ 5 stars - "BorderMaker : Αλλάξετε το μέγεθος στις φωτογραφίες σας και διακοσμίσετε τις με borders, κείμενα και υδατογραφήματα" Το BorderMaker αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή για να αλλάξετε το μέγεθος στις φωτογραφίες σας και να τις διακοσμήσετε με borders...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια