Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

21 Ιανουαρίου 2016

AutoRun Antivirus Pro : Προστατεύστε όλες τις αποθηκευτικές συσκευές σας από ιούς autorun
To AutoRun Antivirus Pro ανήκει σε μία μια νέα γενιά Autorun Antivirus Systems, προστατεύοντας όλες τις μονάδες δίσκου από ιούς που τρέχουν αυτόματα. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία AutoVaccine είναι σε θέση να προστατεύσει και να ΄΄εμβολιάσει΄΄ όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών, εξωτερικών σκληρών δίσκων και των σκληρών δίσκων και γενικά του υπολογιστή μας, ενάντια σε κάθε τύπο ιών autorun με ένα κλικ ή αυτόματα κατά την εκκίνηση. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να αναστρέψετε τη διαδικασία. Τέλος σας παρέχει τη δυνατότητα απενεργοποίησης μόνιμα του χαρακτηριστικού AutoRun για όλες τις συσκευές σας. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


AutoRun Antivirus Pro : Προστατεύστε όλες τις αποθηκευτικές συσκευές σας από ιούς autorun
4/ 5 stars - "AutoRun Antivirus Pro : Προστατεύστε όλες τις αποθηκευτικές συσκευές σας από ιούς autorun " To AutoRun Antivirus Pro ανήκει σε μία μια νέα γενιά Autorun Antivirus Systems, προστατεύοντας όλες τις μονάδες δίσκου από ιούς που...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>