12 Φεβρουαρίου 2015

Anvi Slim Toolbar : Διαγράψτε κακόβουλο λογισμικό σε Toolbars και add-onsΠoλλές φορές κατά την εγκατάσταση προγραμμάτων στον υπολογιστή μας εγκαθίστανται διάφορα πρόσθετα που ενδεχομένως  ορισμένα από αυτά να μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα, όπως για παράδειγμα να μην μας αφήνουν να αλλάξουμε την αρχική σελίδα , ή να μας προσθέτουν διάφορες άγνωστες και  ύποπτες μηχανές αναζήτησης ή ακόμη στην χειρότερη περίπτωση να διανείμουν ιούς και που θα μολύνουν τον υπολογιστή μας. Το Anvi Slim Toolbar είναι μία απλή, δωρεάν εφαρμογή που θα μας βοθήσει να έχουμε πάντα τον απόλυτο έλεγχο στα εγκατεστημένα πρόσθετα και που θα μας επιτρέψει σε περίπτωση ανάγκης να επαναφέρουμε τον Brower στην αρχική του κατάσταση αφαιρώντας τα προβληματικά πρόσθετα. Υποστηρίζει Internet Explorer, Mozilla Firefox και Google Chrome.

Anvi Slim Toolbar Free v1.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Anvi Slim Toolbar : Διαγράψτε κακόβουλο λογισμικό σε Toolbars και add-ons
4/ 5 stars - "Anvi Slim Toolbar : Διαγράψτε κακόβουλο λογισμικό σε Toolbars και add-ons" Πoλλές φορές κατά την εγκατάσταση προγραμμάτων στον υπολογιστή μας εγκαθίστανται διάφορα πρόσθετα που ενδεχομένως  ορισμένα από αυτά ν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>