Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Φεβρουαρίου 2015

AeroTuner : Προσαρμόστε τα χρώματα του Aero στη φωτεινότητα, και το χρώμα της γραμμής εργασιών
Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή για Windows που σας επιτρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις Aero (οπτικό στυλ που συνδυάζει την εμφάνιση ελαφριών και διαφανών παραθύρων με πολύ προηγμένα γραφικά)ώστε να είναι ανάλογες με τις ανάγκες σας. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν το παράθυρο και taskbar του λειτουργικού σας συστήματος. Θα μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα του Aero τη φωτεινότητα, το χρώμα της γραμμής εργασιών και άλλα στοιχεία. Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ αυτόματα, έτσι θα μπορείτε να δείτε τους και να αποφασίσουν αν θα τα εφαρμόσουν ή όχι. Με αυτόν τον τρόπο, το AeroTuner γίνεται μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για να κάνει την επιφάνεια εργασίας σας πιο όμορφη και να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


AeroTuner : Προσαρμόστε τα χρώματα του Aero στη φωτεινότητα, και το χρώμα της γραμμής εργασιών
4/ 5 stars - "AeroTuner : Προσαρμόστε τα χρώματα του Aero στη φωτεινότητα, και το χρώμα της γραμμής εργασιών " Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή για Windows που σας επιτρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις Aero ( οπτικό στυλ που συνδυάζει την εμφάνισ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>