02 Ιανουαρίου 2015

Virtual Router : Μοιράστε την ασύρματη σύνδεση από τον υπολογιστή σαςTo Virtual Router είναι ένα δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα για υπολογιστές με Windows 8, Windows 7 ή Windows Server 2008 R2. Με το Virtual Router, μπορείτε να μοιραστείτε ασύρματα οποιαδήποτε σύνδεση στο internet (WiFi, LAN, Cable Modem, Dial-up, ) με οποιαδήποτε συσκευή Wi-Fi (Laptop, έξυπνο τηλέφωνο, iPod Touch, iPhone, Android τηλέφωνο, Zune, Netbook, ασύρματος εκτυπωτής, κ.λπ.)

Αυτές οι συσκευές συνδέονται στο Virtual Router ακριβώς όπως και κάθε άλλο σημείο πρόσβασης, και η σύνδεση είναι πλήρως εξασφαλισμένη χρησιμοποιώντας το πρότυπο WPA2 (το πιο ασφαλές πρότυπο ασύρματης κρυπτογράφησης.) Η χρήση του προγράμματος είναι πολύ απλή.

Αφού τρέξετε την εφαρμογή προσθέστε το όνομα του WI-FI SPOT που επιθυμείτε βάλτε ένα καλό κωδικό πρόσβασης και πατήστε Start Virtual Router για ννα ξεκινήσει η λειτουργία του. Από εκεί και μετά αναζητήστε με τη συσκευή που θέλετε να συνεθείτε το όνομα που έχετε επιλέξει και βάλτε τον κωδικό που επιλέξατε. 

Το Ασύρματο δίκτυο  που δημιουργήσατε χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση WPA2, και δεν υπάρχει τρόπος για να την απενεργοποιήσετε. Μπορείτε να δώσετε στο "εικονικό"  ασύρματο δίκτυο σας οποιοδήποτε όνομα  και  κωδικό πρόσβασης. Απλά βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός πρόσβασης αποτελείται τουλάχιστον από  8 χαρακτήρες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια