Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

08 Ιανουαρίου 2015

Microsoft Web Platform Installer : Απλουστεύστε την εγκατάσταση σε όλα τα δωρεάν προιόντα Web της MicrosoftΤο Web Platform Installer (WebPI) είναι μια απλουστευμένη, εγκατάσταση για όλα τα δωρεάν web προϊόντα της Microsoft. Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να ανεβάσετε να τρέξετε για να δημιουργήσετε λύσεις web συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατα ενημερωμένων προϊόντων. Περιέχει πάντα τα πιο πρόσφατα προϊόντα της Microsoft Web Platform, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να επισκεφθεί κάποιος πολλά κέντρα ταυτοχρόνως. 

 Microsoft Web Platform Installer 5.0 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Microsoft Web Platform Installer : Απλουστεύστε την εγκατάσταση σε όλα τα δωρεάν προιόντα Web της Microsoft
4/ 5 stars - "Microsoft Web Platform Installer : Απλουστεύστε την εγκατάσταση σε όλα τα δωρεάν προιόντα Web της Microsoft " Το Web Platform Installer (WebPI) είναι μια απλουστευμένη, εγκατάσταση για όλα τα δωρεάν web προϊόντα της Microsoft. Περιλαμβάνει όλα ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>