Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Μαρτίου 2015

Kloudless : Αποθηκεύστε τα συνημμένα αρχεία από το Gmail σε Cloud Storage

To Kloudless αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή που θα μας δώσει τη δυνατότητα να σώσουμε τα συνημμένα του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου στο Google Drive στο,Bitcasa,Box,Dropbox, SkyDrive, SugarSync με τη μέγιστη δυνατή κρυπτογράφηση των στοιχείων σας κατά μεταφορά και σας εξασφαλίζει ένα υψηλό επιπεδο ασφαλείας επιπέδου τράπεζικών συναλλαγών.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Κατ΄αρχήν θα πρέπει να συνδεθούμε με την υπηρεσία και να εγκαταστήσουμε το πρόσθετο στον browser μας, επί του παρόντος υποστηρίζει firefox και Google chrome, πατάμε πάνω στο κουμπί settings και επιλέγουμε το Cloud Storage που θέλουμε να συνδεθούμε αφού αποδεχθούμε τους όρους της υπηρεσίας θα καταλήξουμε στην δεύτερη εικόνα.Επιλέξτε τώρα την υπηρεσία που επιθυμείτε προσθέτοντας το αντίστοιχο το username και password.
2
Δοκιμάστε τώρα να στείλετε ένα μύνημα με συνημμένα στον ευατό σας, ανοίξτε το και πατήστε στο κουμπί του Kloudless.
3
Επιλέξτε τώρα τον φάκελο που έχετε ορίσει να αποθηκεύονται τα συνημένα σας ή ορίστε εκ νέου ένα νέο φάκελο και πατήστε Move για τη μεταφορά τους. Αν επιθυμείτε μπορείτε να επιλέξετε κατά την μεταφορά τους να διαγράφονται από το e-mail. Μπορείτε ακόμη για περεταίρω διευκόλυνσή σας να ορίσετε τον βασικό φάκελο μεταφοράς των συνημμένων σας π.χ Φάκελος Συνημένων και μέσα σε αυτόν να φτιάξετε υποφακέλους που κάθε ένας από αυτούς θα αντιπροσωπεύει για παράδειγμα το όνομα του αποστολέα το είδος των εγγράφων κ.λ.π.
Μην ξεχνάτε ότι όλες οι μεταφορές γίνονται σε καθεστώς υψηλού επιπέδου ασφαλείας και κρυπτογράφησης έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να δεί τα συνημένα σας.


Author's Website:


Kloudless : Αποθηκεύστε τα συνημμένα αρχεία από το Gmail σε Cloud Storage
4/ 5 stars - "Kloudless : Αποθηκεύστε τα συνημμένα αρχεία από το Gmail σε Cloud Storage" To Kloudless αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή που θα μας δώσει τη δυνατότητα να σώσουμε τα συνημμένα του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>