Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

04 Νοεμβρίου 2016

Jihosoft EraserFree : Διαγράψτε μόνιμα όλα τα ευαίσθητα δεδομένα σας
Όταν διαγράφετε αρχεία από τον υπολογιστή σας στην πραγματικότητα τα αρχεία που διαγράφετε από τον σκληρό σας δίσκο μπορεί να επανακτηθούν πολύ εύκολα με την χρήση ειδικών προγραμμάτων. Το Jihosoft Eraser είναι ένα απλό λογισμικό που μπορεί να λύσει αποτελεσματικά αυτό το πρόβλημα αφού στην ουσία σκουπίζει όλα σας τα δεδομένα στο σκληρό δίσκο και παράλληλα αποτρέπει την ανάκτηση των δεδομένων με τη χρήση ισχυρών αλγορίθμων, αντικαθιστώντας τα υπάρχοντα δεδομένα με νέα τυχαία δεδομένα, και το κάνει αυτό πολλές φορές, ώστε να εξασφαλίσει ακόμη υψηλότερο το επίπεδο ασφαλείας. Είναι συμβατό με Windows 8/7/Vista/2000/XP/NT, και συστήματα αρχείων των Windows, συμπεριλαμβανομένων HFS +, FAT12/16/32, NTFS, USF, XFS, EXT2 / 3, κλπ

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Jihosoft EraserFree : Διαγράψτε μόνιμα όλα τα ευαίσθητα δεδομένα σας
4/ 5 stars - "Jihosoft EraserFree : Διαγράψτε μόνιμα όλα τα ευαίσθητα δεδομένα σας" Όταν διαγράφετε αρχεία από τον υπολογιστή σας στην πραγματικότητα τα αρχεία που διαγράφετε από τον σκληρό σας δίσκο μπορεί να επανακτη...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>