Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Ιουλίου 2015

Intelligent Resizer : Αλλάξτε τις διαστάσεις στις φωτογραφίες σαςΠρόκειται για πολύ έξυπνη εφαρμογή που σας επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων σας χωρίς παραμόρφωση ή περικοπή του περιεχομένου στις φωτογραφίες, ακόμη σας επιτρέπει να διορθώσετε την αναλογία διαστάσεων μιας φωτογραφίας και να την αλλάξετε κατά το δοκούν από 4: 3 σε 16: 9 κ.λ.π . Όλα αυτά με απλό τρόπο διατηρώντας παράλληλα με την μεταροπή την ποιότητα και την ακεραιότητα τους. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Intelligent Resizer : Αλλάξτε τις διαστάσεις στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Intelligent Resizer : Αλλάξτε τις διαστάσεις στις φωτογραφίες σας" Πρόκειται για πολύ έξυπνη εφαρμογή που σας επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων σας χωρίς παραμόρφωση ή περικοπή του περιεχ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>