Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

23 Ιανουαρίου 2015

Google Chrome Portable : Η φορητή εκδοχή του Google ChromeΤο Google Chrome είναι ίσως το πρόγραμμα περιήγησης που συνδυάζει με μία ελάχιστη σχεδίαση την πιό εξελιγμένη τεχνολογία για να κάνει την περιήγησή σας στο web πιο γρήγορη, πιο ασφαλή και πιο εύκολη. Σ΄αυτή την εκδοχή θα βρείτε την τελευταία του έκδοση φτιαγμένη ειδικά για φορητή χρήση. 

Google Chrome  Portable :  39.0.2171.99

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Google Chrome Portable : Η φορητή εκδοχή του Google Chrome
4/ 5 stars - "Google Chrome Portable : Η φορητή εκδοχή του Google Chrome" Το Google Chrome είναι ίσως το πρόγραμμα περιήγησης που συνδυάζει με μία ελάχιστη σχεδίαση την πιό εξελιγμένη τεχνολογία για να κάνει ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>